Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 8 по 11 листопада

Листопад 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1502 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

8 листопада у Кіровограді по вул. 40 років Перемоги рятувальниками надано допомогу господарям по вилученню кози з каналізаційного колодязя, а по вул.Поповича надано допомогу по діставанню кота з дерева.

9 листопада у Новоукраїнському районі на 62 км траси Кіровоград-Платонове виникла пожежа 3 м2 салону вантажного автомобіля «Камаз». Причина встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка, паспортні дані встановлюються.
У с. Седнівка Устинівського району виникла пожежа 40 м2 житлового будинку, який належить 62-річному місцевому жителю. Тіло господаря виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем при палінні.
У с. Созонівка Кіровоградського району рятувальниками надано допомогу по буксируванню автомобіля «MAN» до ремонтної майстерні.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

10 листопада у Кіровограді по вул. 10 Лінія виникла пожежа 2 м2 сміття в підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи.
У Кіровограді по пров. 5-му Маріупольському виникла пожежа 4 м2 прибудови до житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул. Мінській виникла пожежа 3 м2 перекриття літньої кухні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та користуванні пічним опаленням.
У Світловодську виникла пожежа 1000 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Знам’янці виникла пожежа 2 м2 перекриття житлового будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У Кіровограді по вул. Короленка надано допомогу комунальній службі міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка впала на лінію електропередач.

11 листопада у с. Липняжка Добровеличківського району, на території селища цукрового заводу, виникла пожежа 2 м2 дивану в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Квартира належить місцевій жительці 1974 р.н., яку з діагнозом отруєння чадним газом в тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення Добровеличківської ЦРЛ.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool