Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 6 по 7 серпня

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1452 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Кіровоград, вул. Куйбишева: виникла пожежа 500 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Чорновола: виникла пожежа 18 м2 безгосподарчої споруди на відкритій території. Внаслідок пожежі травмовано жінку 1977 р.н., без постійного місця проживання, яку з опіками обличчя, рук та ніг, у тяжкому стані, госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної лікарні. Причина пожежі встановлюється.
м. Кіровоград, вул. Волкова: виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Кіровоград, вул. Жадова: виникла пожежа тамбурних дверей квартири на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – підпал.
Кіровоградський р-н, с. Федорівка, місцевий став: виявлено загиблого чоловіка 1946 р.н., мешканця м. Кіровограда, тіло якого особовим складом ДПРЧ-4 вилучено з водойми. Обставини загибелі встановлюються.
Кіровоградський р-н, біля с. Лозуватка, автошлях Кіровоград-Олександрівка, 41 км: сталася ДТП за участю автомобілів «ВАЗ-2115» та «ЗІЛ-431410», внаслідок чого чоловік 1963 р.н. загинув та 3 особи (жінки 1962 та 1991 р.н. та чоловік 1984 р.н.) отримали травми різного ступеня важкості. Особовим складом ДПРЧ-4 надано допомогу по деблокуванню загиблого та двох травмованих з автомобіля «ВАЗ-2115».
м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по зняттю з дерева кота.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool