Кіровоград: на Завадівці відновили зовнішнє освітлення по вулиці Мотокросній і облаштували автобусну зупинку

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Менше місяця тому, 8 листопада, секретар міської ради Іван Марковський зусрічався з громадою Завадівки.

Під час зустрічі обговорювали питання, які сьогодні найбільше турбують мешканців мікрорайону: вартості і якості питної води, зовнішнього освітлення вулиць, ремонту доріг, транспортного обслуговування.
Тоді Іван Марковський пообіцяв місцевим жителям, що до кінця поточного року на Завадівці відновлять зовнішнє освітлення по вулиці Мотокросній і облаштують криту автобусну зупинку на розвороті маршрутних таксі - а це значний обсяг робіт.
Обіцяного не довелося чекати три роки. Освітлення вже відновлене, а на зупинці мають можливість сховатися від негоди літні люди, батьки з дітьми. Жителі Завадівки вже телефонували до міської ради, дякували Івану Марковському за оперативність.
- Ми і надалі уважно відстежуватимемо проблеми і потреби мікрорайонів міста, - запевнив секретар міської ради. - Кошти на поновлення освітлення по інших вулицях території Завадівки обов’язково будуть закладені у бюджет наступного року.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool