Кіровоград: на перехрестях доріг встановлюються сучасні світлофорні об’єкти

Вересень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

У Кіровограді реалізується програма заміни світлофорних об’єктів на сучасні електронні пристрої з економними діодними лампами.

Як повідомила начальник відділу будівництва та реконструкції головного управління житлово – комунального господарства Юлія Яндович, комунальники завершили нових світлофорів на перехресті вулиць Полтавської і Кропивницького. Вони дуже зручні як для автомобілістів, так і пішоходів, бо мають підвищену яскравість світильників і таймер часу.
Це вже другий такий світлофорний об’єкт у Кіровограді, відзначила Юлія Яндович. До цього світлофори поміняли на сучасні на перехресті Медвєдєва та Ельворті. Наступним місцем встановлення нових світлофорів стане перехід біля Кіровоградської дитячої художньої школи по проспекту Вінниченка на перетині з провулком Водостічним.
Всього, за інформацією начальника відділу, на встановлення нових світлофорних об’єктів у Кіровограді міським бюджетом передбачені видатки у сумі 1,918 мільйонів гривень. Ще 1, 79 мільйона гривень буде використано для капітальної реконструкції існуючих пристроїв та їх заміну на сучасні.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool