Кіровоград: молодіжний сейшн

Липень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Традиційно, наприкінці червня, в Україні відзначається День молоді. З цієї нагоди, наймолодіжніша бібліотека області – Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка підготувала вибухову суміш традиційних бібліотечних послуг та молодіжних розваг «Бібліо-сейшн для молодих та креативних».

Біля бібліотеки розгорнулося молодіжне містечко веселих розваг. Чого тут лише не було - цікаві майстер-класи, тестування, конкурси та розваги. Тут створювали прикраси з полімерної глини, вчилися малювати восковими олівцями; також усіх бажаючих прикрашали малюнками у стилі справжнього боді-арту.
Сюрпризи для молоді підготували і наші партнери. Зокрема, учні Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування, в рамках презентаційної програми, організували цікаві виставки творчих робіт, виконаних у різних техніках.
Представники Державної служби надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області запропонували відвідувачам взяти участь в акції «Потурбуйся про свою безпеку!». Тут усі бажаючи дізналися про те, як правильно поводитися в умовах надзвичайної ситуації, переглянули виставку макетів вибухонебезпечних предметів та стали учасниками різних конкурсів. Учасники заходу змагалися на швидкість у вдяганні бойового спорядження, влучанні пожежним рукавом у ціль та одяганні протигазу. Цікаво, що долучилися до участі у конкурсах навіть молоді священники соціального та молодіжного відділів Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви – партнера проведення бібліотечної акції. Вони охоче демонстрували власним прикладом важливість дбання про власну безпеку.
У свою чергу молодіжний та соціальний відділи Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви також організували насичену програму в рамках молодіжного «бібліо-сейшна». Вони презентували виїзний майданчик «Юбільована церква», в рамках якого спілкувалися з молоддю на тему релігії і церковних канонів, а також організували майстер-класи по виготовленню виробів із солоного тіста та повітряних кульок.
Для соціально-активної молоді працював майданчик молодіжних громадських організацій. Тут молоді активісти мали можливість поспілкуватися з представниками громадських організацій ТІМО «Відкриті двері», Фундації регіональних ініціатив та міської організації захисту тварин «БІМ», дізнатися про їх діяльність та можливості для власного розвитку.
Також усі відвідувачі заходу мали можливість долучитися до створення спільного «дерева сміливих долонь» - залишити побажання, привітання або поділитись власними думками.
Наприкінці акції на найвитриваліших учасників чекав іще один сюрприз – справжній «Хіп-хоп джем» від кіровоградських хіп-хоперів. Хлопці та дівчата, активісти цього напрямку, продемонстрували справжню культуру хіп-хоп – з драйвовою музикою та запальними танцями.
Навіть спека не заважала відриватися разом з бібліотекою. Тож сподіваймося, що і наступні зустрічі пройдуть не менш весело та креативно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool