Кіровоград: міський голова Олександр Саінсус звернувся до мешканців міста

Березень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 3151 | Коментарі: 8

У Кіровограді дещо погіршилася ситуація з проплатою населенням обласного центру за житлово – комунальні послуги, повідомляє сайт міськради

 На цьому акцентував увагу міський голова Олександр Саінсус під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 3 березня.
Якщо у листопаді і грудні минулого року на рахунки КРЕПів і ЖЕКів поступало близько 3,5 мільйонів гривень (102% нарахованих сум), то вже у лютому поточного року такі проплати знизилися до 2,93 мільйонів гривень (84,2%), відзначив Олександр Саінсус. За його словами також відстежується динаміка зниження розрахунків за отримане тепло: у лютому 2013 року КП “Теплоенергетик” отримало за надані послуги 8,38 мільйонів гривень, а ДП “Кіровоградтепло” ЦНТІ УНГА – 19,9 мільйонів гривень, а у лютому поточного року теплогенеруючі підприємства мали на своїх рахунках 5,25 та 12,8 мільйонів гривень відповідно.
Міський голова звернувся до всіх кіровоградців з проханням дотримуватися дисципліни сплати платежів за отимані послуги, адже вчасно і у повному обсязі сплачені рахунки комунальних підприємств виступають гарантією стабільної роботи галузі, особливо у теперішній, надзвичайно складний для міста і всієї країни період.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool