Кіровоград: міська влада звернулася до керівників автотранспортних підприємств із засторогою від будь-яких незаконних дій

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 2

У зв’язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в Україні та місті, з метою недопущення зриву пасажирських перевезень та настання негативних наслідків для підприємств, що здійснюють пасажирські перевезення в місті, міська влада звернулася до керівників автотранспортних підприємств із засторогою від будь-яких незаконних дій, оскільки у випадку їх вчинення будуть вжиті відповідні законні заходи, направдені на припинення порушень і притягнення винних осіб до юридичної відповідальності.

У листі, направленому заступником міського голови Сергієм Васильченком на адресу керівників автотранспортних підприємств йдеться про наступне.
Очолюване Вами підприємство здійснює пасажирські перевезення в м. Кіровограді на підставі укладених з управлінням розвитку транспорту та звязку Кіровоградської міської ради договорів. На сьогодні об’єктивні чинники, які могли б вплинути на зрив виконання зобов’язань перевізниками за такими договорами, відсутні. Тому перевізники повинні в повному обсязі виконувати взяті на себе зобов’язання за договорами і забезпечити якісне надання транспортних послуг та не допускати незаконних дій як з боку власників підприємств-перевізників, так і їх працівників. Нагадуємо, що за порушення громадського порядку, в тому числі і зриву роботи транспорту, чинним законодавством України передбачена кримінальна відповідальність.
Так, відповідно до статті 293 Кримінального кодексу України, за організацію групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку або суттєвого порушення роботи транспорту, а також активна участь у таких діях підприємств, установ чи організацій караються штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців.
Окрім того, порушення умов договору з боку перевізника є підставою для їх дострокового розірвання Управлінням в односторонньому порядку, що буде мати негативні господарсько-економічні наслідки для перевізників і, як наслідок, для найманих працівників.
Сергій Васильченко попросив директорів підприємств довести таку інформацію до відома підпорядкованих їм трудових колективів а копія листа направлена до прокуратури міста Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool