Кіровоград: міська влада вітає дітей міста

Червень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Дорогі діти!

У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей, яке започатковане в Україні з 1998 року.
Міжнародний день захисту дітей – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.
Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.
Дорогі діти! Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете ту єдину вірну дорогу, приймете правильне рішення у житті, будете гідними громадянами нашої держави, а Батьківщина та батьки будуть пишатися вами.
Від усього серця бажаю юним громадянам, батькам, усім, хто не байдужий до дітей та їхніх проблем, міцного здоров’я, щастя, добробуту, здійснення задумів та мрій.

Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool