Кіровоград: міська рада виділила додатково понад мільйон гривень

Вересень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1121 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 вересня, відбулося друге засідання 52-ої сесії Кіровоградської міської ради.

Депутати внесли зміни джо міського бюджету на поточний рік. Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, план наповнення міської скарбниці за вісім місяців поточного року був перевиконаний на 8,9%. Це дало можливість збільшити дохідну частину міського бюджету на 1,459 мільйона гривень. Із них 300 тисяч гривень будуть використані для поточного ремонту доріг, 710 тисяч – на капітальні видатки по благоустрою і ремонт внутрішньодворових територій, 70 тисяч – на капремонт закладів освіти, 50 тисяч – на ремонт, очищення і дезінфекцію колодязів громадського користування. Ще 99 тисяч гривень виділені на благоустрій територіївійськової частини А0680. До міського бюджету зарахована також державна субвенція на проведення виборів 25 жовтня 2015 року. Її сума складає 2,913 мільйона гривень. Паралельно, міська рада внесла зміни до міських галузевих програм будівництва, реконструкції доріг та експлуатації дорожньогї системи і розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста.. Під час другого засідання сесії, депутати підтримали низку запитів своїх колег, затвердили план діяльності Кіровоградської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік та розглянули питання регулювання земельних відносин. Перед початком роботи сесії секретар міської ради оприлюднив заяви депутатів Віталія Бєлова і Лариси Залєщик про їх вихід із депутатської фракції “Удар Віталія Кличка”.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool