Кіровоград: міліція звертається до уболівальників футбольних клубів області

Березень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

24 березня 2013 року відновлюються матчі Чемпіонату України з футболу серед команд першої та другої ліги, де Кіровоградщину представляють три футбольні клуби, а саме: "Зірка", "Олександрія" та "УкрАгроКом", які у свою чергу займають лідируючі позиції у вказаних турнірах.

Перед початком футбольних матчів звертаємо Вашу увагу на те, що Законом України "Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів" та Постановою Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку організації робіт із забезпечення громадського порядку та громадської безпеки під час проведення футбольних матчів" визначено організаційно-правові особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням на території України футбольних матчів, що організовуються відповідно до національних та міжнародних вимог.

Працівники міліції звертаються до усіх футбольних уболівальників з проханням бути толерантними, ставитися з повагою один до одного, дотримуватися правил поведінки на стадіонах та не допускати порушень громадського порядку. Звертаємо Вашу увагу на те, що до місць проведення змагань категорично заборонено приносити і користуватися піротехнічними виробами та іншими забороненими предметами, які можуть заподіяти тілесні ушкодження глядачам.

Крім цього, нагадуємо, що відповідно до законодавства України (ЗУ "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів" та ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв") забороняється куріння тютюнових виробів у приміщеннях та на території спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд та закладів фізичної культури та спорту, а також забороняється вживати пиво, алкогольні та слабоалкогольні напої.

Управління МВС України в Кіровоградській області звертається до уболівальників області з проханням не допускати правопорушень під час проведення футбольних матчів.

У випадках порушень громадського порядку працівниками міліції вживатимуться заходи реагування.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool