Кіровоград: медична допомога учасникам АТО у закладах охорони здоров’я надається безоплатно

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

Медична допомога учасникам АТО та членам їхніх родин знаходиться у центрі уваги міської влади. На цьому наголосила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук під час прес – конференції сьогодні, 29 грудня.

За її інформацією, на медичну складову Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровограда у міському бюджеті було передбачено 604 тисячі гривень.

Оксана Макарук відзначила, що за весь період проведення антитерористичної операції звернулося за медичною допомогою 1714 її учасників.

У стаціонарах лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста фактично проліковано 430 учасників АТО та 25 дітей, безоплатний відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування отримали 125 учасників АТО та 2 дитини, стоматологічну допомогу отримали 119 учасників АТО, надана акушерська допомога 7 дружинам учасників АТО, проведені медичні обстеження 743 та взяті на диспансерний облік 275 учасників АТО.
Усім учасникам АТО медична допомога надавалася своєчасно та безоплатно відповідно до галузевих стандартів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool