Кіровоград: майстер-клас під назвою «Мистецтво енкаустики»

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

26 квітня з 12.00 у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». На засідання завітає молода талановита майстриня Світлана Хавроненко, яка проведе майстер-клас під назвою «Мистецтво енкаустики».

Створювати дивовижні, ні на що не схожі картини за лічені хвилини, зовсім неважко - для цього навіть не обов'язково вміти малювати! Ці картини написані теплим воском, їх легко доповнити текстурою і деталями, що поліпшують композицію. Яскраві знімки показують, як треба діяти, малюючи химерні абстракції і зачаровують пейзажі. Цим способом можна виготовити чудові листівки та сувеніри. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі!
Для роботи Вам знадобиться:
- білий картон (2,3 аркуші).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool