Кіровоград: майстер-клас «Новорічні подарунки»

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

30 грудня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок з солоного тіста.

Вже традиційно ми звикли купувати іграшки в магазинах. Асортимент іграшок дуже великий і на будь-який смак. Але якщо згадати історію, коли такого вибору іграшок не було, і не кожен мав можливість придбати, що сподобалося.

Тому багато людей робили іграшки своїми руками. Цінувалася любов, яка вкладалася в роботу. Мабуть, ця тенденція стає популярною і сьогодні.
Напередодні Нового року до галереї завітали хлопчики й дівчата, які виготовляли атрибути Нового року – новорічні прикраси. Діти з захопленням приєднались до майстер-класу, спочатку виготовили виріб з солоного тіста, а потім розфарбували його, навчаючись таким чином поєднувати кольори. Кожен учасник майстер-класу мав можливість виготовляти стільки іграшок скільки забажає.
Яскрава дитяча фантазія у поєднанні зі святковим настроєм наповнила захід безліччю позитивних емоцій. Даний захід виявився не тільки корисним але й приємним.
Співробітники галереї поділились з дітками тим, що вміють, налаштували гостей на Новорічні свята та отримали колосальний заряд енергії і любові від дітей.

Тетяна Костенко - науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool