Кіровоград: матеріальна допомога від міської ради

Квітень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

156 вдів померлих ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та 24 ліквідатори аварії отримають від міської влади грошову допомогу по 200 та по 500 гривень кожному відповідно на загальну суму 43,2 тисячі гривень.

Таке рішення прийняв сьогодні, 4 квітня виконавчий комітет Кіровоградської міської ради, враховуючи клопотання Кіровської та Ленінської районних у місті Кіровограді рад.
Іншим рішенням, за поданням громадських організацій ветеранів міста Кіровограда та з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, виконавчий комітет надав грошову допомогу 83 ветеранам Великої Вітчизняної війни на загальну суму 24, 9 тисяч гривень4, повідомляє сайт міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool