Кіровоград: марафон дружби на мікрорайоні «Шкільний»

Грудень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Колектив кіровоградської бібліотеки-філії №8, що на мікрорайоні "Шкільний", організував та провів марафон дружби "Поспішайте робити добро" для своїх користувачів - вихованців комунального закладу навчально-виховного об'єднання №3 "Спеціальної загальноосвітньої школи I-III ступенів".

В цей день, для задоволення емоційно-позитивного стану дітей з особливими потребами, проводився конкурс "Веселі та кмітливі" та гра "Словограй". Сприяли проведенню змістовного та цікавого дозвілля мультсерпантин "Із книжки - в мультик" та відео-мандрівка "Дива України".
Діти з особливими потребами є постійними користувачами нашої бібліотеки, але в цей день хотілося приділити їм більше уваги та турботи, подарувати якнайбільше посмішок та тепла, щоб вони відчули себе потрібними.
Валентина Кизілова


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool