Кіровоград: кримінальни новини

Травень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 278 заяв і повідомлень громадян, з них 79 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Голованівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 19-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 16-річний місцевий житель під час відпочинку викрав мобільний телефон потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції на горищі будинку 52-річної непрацюючої жительки одного з сіл виявили паперовий згорток з марихуаною вагою близько 5 грамів, яка належить її непрацюючому раніше судимому 27-річному родичу.
А у домоволодінні 27-річного раніше судимого непрацюючого жителя цього ж населеного пункту правоохоронці також знайшли пакет з 5 грамами марихуани.
Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

До Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 53-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 19-річний житель районного центру викрав електричний кабель довжиною близько 40 метрів, який був протягнутий від свердловини до дачного будинку потерпілої. Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень 51-річному жителю одного із сіл району. Попередньо встановлено, що 25-річний односельчанин на ґрунті особистих неприязних відносин спричинив потерпілому травму у вигляді різаної рани голови. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool