Кіровоград: крадіжка з банкомату

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 32-річний житель обласного центру. Молодик за допомогою пластикової накладки встиг «вполювати» з банкомату грошові кошти у сумі 200 гривень. За такі дії йому загрожує до 3-х років позбавлення волі.

В Інтернеті чоловік прочитав про злочинну схему діставання грошей з банкомату й вирішив і собі спробувати заробити «легких грошей». Та розпорядитися ними на власний розсуд чоловікові завадили міліціонери.
Як тільки працівники банківської установи виявили збій у роботі банкомату, у зв’язку з втручанням в його роботу ззовні, вони відразу ж повідомили про це правоохоронцям.
Працівники відділу карного розшуку міськвідділу, які перебували неподалік місця пригоди, отримали орієнтування й «за гарячими слідами» затримали підозрюваного. У молодика розшуковці виявили та вилучили речові докази: ніж, гроші та пластиковий накладний фрагмент.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – розповідає т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. - Чоловікові загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool