Кіровоград: конкурс велетнів на «Покровському ярмарку»

Липень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

З 2 по 3 жовтня на "Покровському ярмарку", який традиційно проходить в рамках національної агропромислової виставки "АгроЕкспо" у Кіровограді та збирає відвідувачів з усіх куточків України, пройде конкурс "Гарбуз-велетень".

До участі у конкурсі запрошуються всі, хто виростив на своєму городі гарбуз великого розміру. Той, чий овоч буде важити найбільше, отримає супер-приз.
Торік у конкурсі взяли участь жителі з Маловисківського, Знам'янського, Олександрівського, Кіровоградського та інших районів області. Деякі учасники креативно підійшли до цієї події та "вдягнули" свої гарбузи у різноманітні прикраси. У підсумку переможцем конкурсу став Василь Куцов, житель села Суботці Знам'янського району. За свої старання він отримав 32-дюймовий телевізор. Вага вирощеного ним гарбуза склала 49 кг 800 г.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool