Кіровоград: компанія згадала про образу й повернулася помститися

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

Як згодом встановило слідство, тиждень тому 39-річний кіровоградець відпочивав у компанії друзів. За столом товариство посварилося.

Потерпілий кинув кілька образливих слів у бік подруги одного з товаришів. Гості розійшлися. А вже через кілька днів компанія згадала про образу й повернулася помститися.
Чоловіки напідпитку прийшли до помешкання свого товариша. Між ними знову виникла словесна сварка, яка переросла у з`ясування стосунків кулаками. Після чого, один з учасників бійки ножем ударив кривдника в ногу та шию. Потім, прихопивши мобільний телефон, зловмисник утік з будинку. Та довго переховуватись від працівників міліції йому не вдалося, «за гарячими слідами» чоловіка затримали.
Речові докази – мобільний телефон та ніж – вилучено.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool