Кіровоград: колишній податковий інспектор отримав покарання

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

До чотирьох років позбавлення волі засуджено колишнього податкового інспектора, яка у стані сильного алкогольного сп’яніння скоїла смертельну ДТП.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказана особа, яка не мала водійського посвідчення, кермуючи автомобілем «SKODA Octavia» у стані сильного алкогольного сп’яніння перевищила швидкість та не впоравшись з керуванням виїхала на обочину де допустила зіткнення з деревом та опорою електропередач. В результаті ДТП пасажир авто, працівник ДАІ, від численних травм помер у лікарні.
Кіровський районний суд погодився з позицію державного обвинувача та призначив підсудній покарання у виді 4 років позбавлення волі. Окрім того, для неї змінено запобіжний захід із застави на тримання під вартою.
На даний час вирок суду ще не набрав законної сили, тому може бути оскаржений у апеляційній інстанції.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool