Кіровоград: із понеділка почнуть працювати ЖЕО

Листопад 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Із 1 грудня у Кіровограді функціюватимуть Житлово – експлуатаційні об’єднання. Про це повідомив на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету секретар міської ради Іван Марковський.

Нагадаємо, що у липні цього року рішенням сесії міської ради створено чотири комунальні підприємства “Житлово-експлуатаційна організація Кіровоградської міської ради” та затверджено їх статути. Прийняття таких рішень тісно пов'язано з необхідністю реформування галузі житлово-комунального господарства Кіровограда.
“Також шляхом об'єднання ЖЕКів і КРЕПів ми скоротимо адміністративний персонал на двадцять п'ять одиниць, а це вже один ЖЕК, і значна економія бюджетних коштів”, - зазначив начальник Головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян.
Попередньо впровадження досвіду роботи житлово-експлуатаційних організацій міські посадовці вивчали на практиці в інших містах України, зокрема Вінниці. У середньому кожна житлово-експлуатаційна організація обслуговуватиме 550 тис.квадратних метрів. Це дасть можливість значно підвищити якість надання послуг з житлово-комунального господарства, звернув увагу секретар міської ради Іван Марковський.
Сьогодні, 28 листопада, члени виконавчого комітету затвердили рішення про передачу житлових та нежитлових будинків та товарно-матеріальних цінностей із балансу ЖЕКів і КРЕПів на баланс новоутворених ЖЕО.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool