Кіровоград: Іван Марковський дав два тижні

Липень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 1

Сьогодні, 21 липня, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради секретар міської ради представив заступника начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександра Анкудінова, який виконує сьогодні обов’язки керівника підрозділу.

Одночасно з представленням Іван Марковський поставив перед ним чітке завдання – навести лад на маршруті громадського транспорту №1Ц, потік скарг на діяльність якого не припиняється.
- 80% всіх скарг на погане транспортне обслуговування стосується саме роботи маршруту №1Ц, - наголосив Іван Марковський. – Це справжнє свавілля, яке чинить підприємство над мешканцями міста.
Якщо за два тижні підприємство – перевізник не почне виконувати перевезення у відповідності до укладених угод, управління розвитку транспорту та зв’язку подасть на розгляд виконкому проект рішення про розірвання укладених угод, наголосив Іван Марковський

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool