Кіровоград: громадяни здали кілька одиниць зброї та понад півсотні боєприпасів

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Серед зданого - п’ять гладкоствольних мисливських рушниць та один самопал.

Також жителі області добровільно здали до органів внутрішніх справ понад 50 боєприпасів, у тому числі набої до мисливської нарізної зброї та армійських зразків, калібру 5,6 мл та 7,62 мл.
Крім того, у період проведення відповідних заходів до Бобринецького райвідділу міліції звернувся місцевий житель, який повідомив про те, що біля одного з сіл він виявив боєприпаси – як з’ясувалося, 10 снарядів часів Великої Вітчизняної війни калібру 76 мм.
У подальшому працівники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили боєприпаси.
Тож завдяки вчасному повідомленню про знахідку спільними зусиллями вдалося запобігти ймовірному травмуванню чи загибелі місцевих жителів від випадкового вибуху снарядів.
Правоохоронці нагадують, що громадяни, які добровільно здадуть до міліції зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що знаходяться у них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool