Кіровоград: горів будинок у селищі Новому

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

О 05:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селищі Новому м.Кіровограда. Телефонували сусіди, які побачили, що димить покрівля житла.

На місце події у лічені хвилини прибули два відділення рятувальників пожежно-рятувальних частини У ДСНС в області та оперативно ліквідували пожежу. Як з’ясувалося, до загоряння призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення – напередодні увечері у будинку розпалили камін та залишили на всю ніч. На щастя, мешканців вдома не було, оскільки проводяться ремонтні роботи.
Аби попередити подібні випадки, закликаємо жителів області дотримуватись елементарних правил, адже від вашої обережності залежить чи буде тепло у вашому домі безпечним.
Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool