Кіровоград: фестиваль дружин юних пожежних

Квітень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

11 квітня в у приміщенні Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних під гаслом «Врятувати! Запобігти! Допомогти!»

Організаторами міського етапу Фестивалю стали відділ цивільного захисту в м. Кіровограді та Кіровоградському районі ТУ МНС України в Кіровоградській області, управління освіти Кіровоградської міської ради за участі відділу культури та туризму і відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.
У змаганнях взяли участь 20 команд ДЮП загальноосвітніх навчальних закладів міста Кіровограда. Команди продемонстрували теоретичні та практичні знання щодо надання невідкладної медичної допомоги, про надзвичайні події та правила дій під час їх настання, а також вокальні та хореографічні здібності.
Переможцями міського етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних стали команди ДЮП гімназії № 9, ЗОШ № 29, НВО № 21. Учасники команд-переможниць були нагороджені грамотами управління освіти Кіровоградської міської ради та цінними подарунками від відділу цивільного захисту в м. Кіровограді та Кіровоградському районі ТУ МНС України в Кіровоградській області.
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool