Кіровоград: фахівці групи піротехнічних робіт знешкодили 2 боєприпаси, виявлені на території заводу

Жовтень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

22 жовтня від працівників підприємства ВАТ «Червона зірка», що у Кіровограді, надійшло повідомлення про небезпечну знахідку.

З’ясувалось, що під час проведення будівельних робіт по розчищенню і влаштуванню майданчика на подвір’ї заводу робітники викопали артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни. Цього ж дня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області виявлений боєприпас вилучено з грунту та знешкоджено.
Проте вже сьогодні, 23 жовтня, надійшло нове повідомлення про виявлений на тому ж місці артилерійський снаряд. Сапери пожежно-рятувальної служби, які виїжджали на місце події і знешкоджували боєприпас, зазначили, що ретельному обстеженню території за допомогою міношукачів перешкоджає велика кількість металевих предметів навколо, що природньо для заводу, який виготовляє сільськогосподарську техніку.
Шановні громадяни! Служба порятунку закликає не жартувати зі зброєю, особливо із боєприпасами, які налічують понад сім десятків років, - довірте справу професіоналам. Бережіть своє життя!
У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool