Кіровоград: електроенергію по місту не відключатимуть більше, ніж на 2 години

Грудень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Відключення електроенергії у мікрорайонах міста Кіровограда не буде здійснюватися більше, ніж як на дві години на добу.

Про це домовилися під час переговорів у міській раді секретар міської ради Іван Марковський і начальник Кіровоградського міського РЕМ Микола Гершкул. Нагадаємо, що ДП «НЕК «Укренерго» за погодженням з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України ввело графіки обмеження потужності. Графіки обмеження потужності та графіки аварійних відключень застосовуються відповідно до «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання» (зареєстрована в Міністерстві юстиції України 19.02.2007 р. за №151/13418) для забезпечення надійної роботи об’єднаної енергосистеми України в умовах дисбалансу між виробництвом та споживанням електроенергії (потужності), а також для запобігання порушення гранично-допустимих режимів роботи гідроелектростанцій і водосховищ України та дотримання узгодженого графіка перетоків електроенергії з енергооб’єднанням країн СНД та Балтії. ДП «НЕК «Укренерго» інформує, що дисбаланс між виробництвом і споживанням електроенергії утворився внаслідок аварійних ремонтів 27 потужних енергогенеруючих одиниць на електростанціях генеруючих компаній, які не входять до складу НЕК «Укренерго», низькі запаси вугілля на складах теплоелектростанцій, а також через недостатність гідроресурсів на ГЕС.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool