Кіровоград: Дворцова має бути пішохідною, - Іван Марковський

Березень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради погодив рішення міськради щодо визнання вулиці Дворцової, на відрізку від Кіровоградського обласного краєзнавчого музею до вул. Ковалерійської, такою, де заборонено розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, рух та стоянка автомобільного транспорту.

Виключення складатимуть лише відкриті літні майданчики, зовнішній вигляд яких буде узгоджений з управлінням містобудування та архітектури.
- Дворцова – це історичний центр Кіровограда, - відзначив під час засідання виконкому секретар міської ради Іван Марковський, - люди постійно звертаються до влади з вимогою забезпечити її особливий статус. Тому Дворцова має бути пішохідною, а торгівля на ній – цивілізованою. Виконком доручив управлінню містобудування та архітектури забезпечити внесення відповідного проекту рішення на розгляд міської ради, а спільно з управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та управлінням по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення провести інвентаризацію тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, розташованих на території міста.
У разі прийняття такого рішення міською радою, виконком Кіровоградської міської ради в порядку, визначеному Тимчасовим положенням про порядок демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Кіровограда, продовжить роботу зі знесення незаконно встановлених малих архітектурних форм.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool