Кіровоград: двоє податківців отримали 6 років позбавлення волі

Червень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Прокуратура домоглася реальної міри покарання для двох податкових інспекторів, які у 2008 році були затримані на хабарі, та яких виправдав суд першої інстанції.

Після апеляційного оскарження виправдувального вироку та подальших тривалих судових розглядів кримінальної справи прокуратура області домоглася призначення реальної міри покарання для головних державних податкових ревізорів-інспекторів регіонального департаменту САТ ДПА в області.
Так, Ленінським районним судом колишніх податківців визнано винними у хабарництві і перевищенні службових повноважень та засуджено до шести років позбавлення волі з конфіскацією усього майна. Окрім того, суд заборонив вказаним особам обіймати певні посади протягом трьох років після відбування основного покарання, та позбавив обох спеціального звання – інспектор податкової служби 1 рангу. У залі суду їх було взято під варту.
Нагадаємо, що у 2008 році податківці були затримані співробітниками УБОЗ під час одержання хабара від бізнесмена, за не проведення перевірки на його підприємстві.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool