Кіровоград: двоє депутатів міськради відмовились від депутатського мандата

Листопад 19, 2015 | Новини | Переглядів: 2511 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська виборча комісія Кіровоградської області постановила

Про заміщення депутата Кіровоградської міської ради сьомого скликання

Розглянувши заяву Волканова Вадима Анатолійовича про відмову від депутатського мандата Кіровоградської міської ради, який був обраний від Кіровоградської міської територіальної організації Політичної партії «Опозиційний блок» на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, та відповідно до статті 90 Закону України «Про місцеві вибори» Кіровоградська міська виборча комісія постановляє:
1. Визначити обраним депутатом Кіровоградської міської ради сьомого скликання наступного за черговістю кандидата у депутати від Кіровоградської міської територіальної організації Політичної партії «Опозиційний блок» Матяшову Лілію Петрівну, 24.10.1956, громадянка України, освіта вища, член Політичної партії «Опозиційний блок», комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання №25 «Загальноосвітня школа I-III ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» Кіровоградської міської ради, директор.

Розглянувши заяву Яриніча Костянтина Володимировича про відмову від депутатського мандата Кіровоградської міської ради, який був обраний від Кіровоградської міської організації Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, та відповідно до статті 90 Закону України «Про місцеві вибори» Кіровоградська міська виборча комісія постановляє:
1. Визначити обраним депутатом Кіровоградської міської ради сьомого скликання наступного за черговістю кандидата у депутати від Кіровоградської міської організації Партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Кріпака Сергія Володимировича, 24.04.1981, громадянин України, освіта вища, безпартійний, фізична особа - підприємець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool