Кіровоград: допомога спецназу від друзів-підприємців

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1521 | Коментарі: 1

Сьогодні, 15 серпня, кіровоградськими підприємцями було передано бійцям 3-го полку спеціального призначення пікап «Мітсубіші», який було придбано для їхніх потреб в зоні АТО.

«Коли мені стало відомо, що бійцям 3-го полку спеціального призначення в зоні АТО вкрай необхідні автомобілі пікап для виконання бойових завдань я запропонував своїм друзям-компаньйонам по бізнесу спільно придбати такий автомобіль. Вони не вагаючись підтримали цю ідею і ми разом за декілька днів втілили її в життя. Ідея з номерним знаком навіть не обговорювалась - однозначно «ПТН ПНХ». Ми завжди допомагали, допомагаємо і будемо допомагати нашим військовослужбовцям, поки в цьому є потреба.
Хочу подякувати своїм друзям-компаньйонам Юрію Гребенчуку, Владиславу Колодію, Дмитру Сорокіну, Олегу Юрку та Олександру Цертію за ще один зроблений крок до перемоги», - зазначив Олександр Горбунов.​


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool