Кіровоград: До відома виробників сільськогосподарської продукції та насіння!!!

Серпень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Державна інспекція сільського господарства в Кіровоградській області з метою захисту прав товаровиробників інформує Вас про ряд функцій, пов’язаних із контролем за дотриманням норм прийому і зберігання зернової та насіннєвої продукції, а саме здійснює контроль:

- на хлібоприймальних підприємствах за якістю та своєчасністю підготовки матеріально-технічної бази до приймання зерна нового врожаю;

- за дотримання правил приймання, розміщення, збереження зернової сировини, підготовки її до переробки;

- за правильністю відбору проб для аналізів зернових та насіннєвих культур;
- за визначенням якості зерна, зернобобових, круп’яних та олійних культур, що надходять на хлібоприймальні підприємства від хлібоздавачів, незалежно від форм власності;

- за правильністю та ефективністю проведення робіт щодо приведення продукції у придатний для зберігання стан;

- за проведення попереднього обстеження зерна нового врожаю з надання порад щодо можливих шляхів покращення його якості в процесі зберігання.

У разі виникнення спірних ситуацій або неправомірних дій з боку зернових складів по відношенню до виробників сільськогосподарської продукції просимо звертатися до Державної інспекції сільського господарства за тел.:(0522)24-75-25 або (097)-244-50-96.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool