Кіровоград: до уваги представників громадських об’єднань!

Листопад 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Реєстраційна служба Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області повідомляє про проведення правоосвітнього заходу для Громадських об’єднань.

Запрошуємо Громадські об’єднання м. Кіровограда взяти участь у вищезаначеному заході, який відбудеться 13.09.2013 об 11.00 годині у приміщені Кіровоградської обласної наукової універсальної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського, що знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.
Про участь у заході просимо письмово повідомити Реєстраційну службу Кіровоградського міського управління юстиції Кіровоградської області, за адресою: м. Кіровоград, вул. Преображенська, 2 (4-й поверх) у термін включно до 11.09.2013 .
За додатковою інформацією звертатися за телефоном 24-35-38.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool