Кіровоград: до уваги підприємців!

Березень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Управління економіки Кіровоградської міської ради продовжує прийом документів для нарахування та виплати бюджетної дотацій за напрямами:
 

виплата спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби;
виплата бюджетної дотації фізичним особам, фізичним особам – членам виробничих або обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів, а також фермерським господарствам за вирощені та продані на забій і переробку суб’єктам господарювання, які мають власні (орендовані) потужності для забою тварин, молодняк великої рогатої худоби та свині (крім свиноматок і кнурів).
Нарахування бюджетної дотації за вирощені та продані на забій і переробку молодняк великої рогатої худоби та свині (крім свиноматок і кнурів) здійснюється за тварин, які були реалізовані на забій починаючи з
1 січня 2013 року (приймальна квитанція ф. ПК-2 форма повинна бути датована 2013 роком).
Оформлення документів є безкоштовним.

За більш детальнішою інформацією звертатися до управління економіки Кіровоградської міської ради кім. 414 або електронною адресою: ekonоmkr@mail.ru чи за тел. 24-46-46.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool