Кіровоград: до кримінальної відповідальності притягнуто 17 посадовців

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Поточного року розпочато 48 кримінальних проваджень з ознаками корупції.

«З початку року органами досудового розслідування розпочато 48 кримінальних проваджень з ознаками корупції, - інформує начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції Олег Мунтян, - 16 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях вже скеровано до суду. До кримінальної відповідальності притягнуто 17 посадовців».
Окрім того, за словами начальника відділу у ході розслідування кримінальних правопорушень з ознаками корупції встановлено 324 тис. грн. збитків з яких відшкодовано 187 тис. грн. Судами розглянуто та задоволено позовів прокурорів на суму 4,2 млн. грн.
«Проведена певна робота і щодо протидії корупції адміністративними засобами,- додає Олег Вікторович,- зокрема, правоохоронними органами регіону складено та направлено до суду 43 адміністративні протоколи про виявлення корупційних правопорушень. Із загальної кількості протоколів найбільше складено стосовно депутатів місцевих рад. За результатами розгляду адміністративних справ судами до відповідальності притягнуто 28 корупціонерів».

Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool