Кіровоград: дитячі розваги на вихідні

Липень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати розважальні заходи театру для дітей:

26 липня – «Бука» М.Супонін
Рекомендований вік – від 4 років
Інтерактивна казка-гра, у якій маленьке Зайченя зовсім не хоче ні з ким товаришувати. Завжди чимось невдоволений, сидить набурмосений і на усі пропозиції звірят лише бубонить щось собі під ніс. Саме за це і прозвали його Букою.
Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у таку халепу, вибратися з якої можна лише за допомогою справжніх друзів.
- Розважальна програма до дня іменинника

27 липня - Закриття 75-го театрального сезону:

- вистава «Івасик-Телесик» за п’єсою О.Олеся
Рекомендований вік для перегляду – від 5 років
Так хочеться доглядати за маленькою дитинкою самотнім бездітним старичкам, що Бабуся ладна навіть деревинку колихати, аби відчути себе турботливою мамою. От і попрохала вона Дідуся, щоб знайшов у лісі гарне полінце. Та тільки-но настала ніч, трапилося диво дивне: у колисочці замість деревинки справжній хлопчик опинився. Назвали маленького синочка Івасиком-Телесиком. І усе було б добре, якби хитра, підступна Відьма не вкрала малого Івасика…
- розважальна ігрова програма з дитячою дискотекою.

Початок вистав – о 12.00 годині Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool