Кіровоград: директора школи притягнуть до відповідальності

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

Прокуратурою області із залученням фахівців здійснено перевірку Балахівської загальноосвітньої школи соціальної реабілітації для дітей, які мають конфлікт з законом.

Результати перевірки засвідчили про наявність порушень санітарно-епідемічного та протипожежного режиму в установі, а також неналежне виконання працівниками закладу вимог закону щодо захисту соціальних і майнових прав дітей, в тому числі пільгової категорії.
Окрім того, за відсутності дієвого контролю зі сторони адміністрації закладу упродовж поточного року допускалися систематичні порушення режиму в установі, що створило передумови для втеч трьох підлітків. За своєчасного втручання органів прокуратури дітей розшукали та повернули до школи.
На усунення виявлених порушень законодавства адміністрації установи внесено 2 подання. За результатами розгляду документів прокурорського реагування 8 осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Також, враховуючи системність порушень, викликаних неналежним контролем з боку директора, прокуратурою області ініційовано перед Міністерством освіти і науки України притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool