Кіровоград: дільничного міліціонера засуджено до трьох років позбавлення волі

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

За послідовної та принципової позиції прокуратури Апеляційний суд області залишив в силі вирок суду першої інстанції, яким до трьох років позбавлення волі засуджено дільничного міліціонера, який незаконно висилив людей похилого віку з будинку.

Нагадаємо, засуджений перебуваючи на посаді дільничного інспектора міліції громадської безпеки Кіровського ВМ УМВС України в Кіровоградській області незаконно виселив 103-річного дідуся та ще одного пенсіонера з будинку, чим порушив не лише їх права на житло, але й заподіяв їм істотну шкоду та підірвав авторитет органів міліції.
Його дії були кваліфіковані за ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України, тобто перевищення влади або службових повноважень.
Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool