Кіровоград: делегація фермерів із Росії побувала на заводі

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Завод «Червона зірка» відвідала делегація фермерів з Південного Федерального Округу Російської Федерації.

Приїзд групи російських фермерів на кіровоградський завод з виробництва сільгоспмашин був організований спільно заводом та її дилером – компанією з Краснодарського краю.
Основним елементом зустрічі гостей на підприємстві, стала екскурсія. Гості детально ознайомилися з основними етапами виробництва сільгоспмашин, з новим виробничим обладнанням, системою контролю якості, підходами до організації виробництва в цілому.
Зацікавленість гостей виробничим процесом відчувалася на кожному етапі екскурсії. Обробка металу на сучасних обробних центрах, роботизоване та напівавтоматичне зварювання деталей, порошкове фарбування машин - все це цікавило фермерів і викликало багато питань. Вже по ходу екскурсії, гості відзначили високий технічний рівень підприємства, застосування найбільш сучасних технічних рішень, і серйозний підхід до контролю якості на кожному етапі створення машини. На виставковому майданчику підприємства гостям презентували модернізовані та абсолютно нові машини, виробництва «Червоної зірки».
Другим етапом зустрічі сільгоспвиробників з представниками заводу став круглий стіл, на якому присутні змогли обговорити всі їхні запитання.
У форматі дружньої бесіди, представники заводу презентували гостям свої плани щодо подальшого розвитку лінійки машин «Червона зірка», і плани щодо постачання техніки на територію Росії. Крім основних питань, запланованих до розгляду на круглому столі, гості та приймаюча сторона, обговорили також чимало інших питань. Зокрема, окремим питанням круглого столу стало обговорення проблеми контрафактної продукції під брендом «Червона зірка». На жаль, таке явище в останні роки все частіше зустрічається на території Південного Федерального Округу Росії, що й підтвердили присутні фермери. Купівля контрафакту - це серйозна проблема, впевнені фермери, боротися з якою необхідно спільно, в тому числі і подібними зустрічами. Коли споживачі техніки можуть побачити якість виробництва кожної деталі в умовах заводу та оцінити переваги оригінального продукту.
Прощаючись з представниками заводу, гості відзначили, що враження у них залишилися дуже позитивні, а рівень застосовуваних на підприємстві технологій, які нічим не поступаються баченому на європейських підприємствах, їх приємно здивував. І завод, і Кіровоградщину, російські гості відтепер вважатимуть центром високотехнологічного сільгоспмашинобудування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool