Кіровоград: ДАІ застерігає!

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

Скільки існує автомобіль, стільки існує і проблема його охорони від посягань авто злодіїв.

 Майже вікова боротьба власників транспортних засобів з авто злодіями доводить: чим сучаснішою і надійнішою буде протиугонна сигналізація тим складніше викрасти авто. Багато автовласників, на жаль, нерідко самі провокують до викрадення свого авто. Залишаючи їх без нагляду,з відчиненими дверима навіть з ключами у замку запалювання і відсоток того, що цим можуть скористатися авто злодії занадто високий, адже достатньо декількох хвилин, аби їх вже ніколи не побачити. І все ж деякі водії не надто цим переймаються, а тому маємо що маємо. Лише з початку лютого поточного року на території області викрадено 11 транспортних засобів. Переважна більшість викрадень стається з двору багатоповерхових будинків, таких випадків було - 6, від приватних домоволодінь - 3, зі станцій техобслуговування – 1 та ще 1 автомобілем заволоділи шляхом шахрайства. З них розшукано 7 транспортних засобів, ще 4 автомобілі перебувають у розшуку.
Радимо Вам, шановні автомобілісти, берегти свої машини. І від лихого ока, і від власної недбалості. Якщо ж трапився нещасний випадок і Ваше авто викрали, Управління Державтоінспекції звертається до Вас з проханням : не займайтеся пошуком самостійно, не гаючи часу відразу телефонуйте на «102» або телефон чергової частини УДАІ 35-75-06. Після Вашого дзвінка всім нарядам ДАІ передається орієнтування на розшук авто. Найбільше викрадених транспортних засобів затримується по «гарячих слідах».

Сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool