Кіровоград: ДАІ застерігає!

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Скільки існує автомобіль, стільки існує і проблема його охорони від посягань авто злодіїв.

 Майже вікова боротьба власників транспортних засобів з авто злодіями доводить: чим сучаснішою і надійнішою буде протиугонна сигналізація тим складніше викрасти авто. Багато автовласників, на жаль, нерідко самі провокують до викрадення свого авто. Залишаючи їх без нагляду,з відчиненими дверима навіть з ключами у замку запалювання і відсоток того, що цим можуть скористатися авто злодії занадто високий, адже достатньо декількох хвилин, аби їх вже ніколи не побачити. І все ж деякі водії не надто цим переймаються, а тому маємо що маємо. Лише з початку лютого поточного року на території області викрадено 11 транспортних засобів. Переважна більшість викрадень стається з двору багатоповерхових будинків, таких випадків було - 6, від приватних домоволодінь - 3, зі станцій техобслуговування – 1 та ще 1 автомобілем заволоділи шляхом шахрайства. З них розшукано 7 транспортних засобів, ще 4 автомобілі перебувають у розшуку.
Радимо Вам, шановні автомобілісти, берегти свої машини. І від лихого ока, і від власної недбалості. Якщо ж трапився нещасний випадок і Ваше авто викрали, Управління Державтоінспекції звертається до Вас з проханням : не займайтеся пошуком самостійно, не гаючи часу відразу телефонуйте на «102» або телефон чергової частини УДАІ 35-75-06. Після Вашого дзвінка всім нарядам ДАІ передається орієнтування на розшук авто. Найбільше викрадених транспортних засобів затримується по «гарячих слідах».

Сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool