Кіровоград: чотири вишки на один будинок - чи не забагато?

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Останнім часом в області почастішали випадки народного обурення встановленням веж мобільного зв’язку

 Інколи невдоволення виражається лише розмовами біля під’їздів, але мешканці селища Нове вирішили не чекати Божої ласки і обурюватися за кухонними столами, вони вирішили взяти ситуацію в свої руки, запросивши на допомогу громадську організацію «Народний контроль Кіровоградщини».

В п’ятницю, 8 листопада, в селищі Новому відбулися збори мешканців, незадоволених встановленням чергової вежі одного з мобільних операторів. Як з’ясувалось, ця вежа вже четверта і всі вони розміщенні на даху одного жилого будинка. За словами тих, хто прийшов на зібрання, вплив від випромінення відчувають на собі майже всі мешканці навколишніх будинків. Це і порушення сну, головні болі, постійні проблеми з тиском.

На зборах було вирішено звернутися до прокуратури, аби там перевірили законність встановлення веж мобільного зв’язку. Також готується звернення на губернатора з вимогою створити комісію з розгляду даного питання, до якої мають увійти представники прокуратури, Укрчастотнагляду, санепідемстанції. Також до складу комісії просять включити ініціативну групу, до складу якої увійде по одному мешканцю від кожного будинку, що розташовані неподалік від скупчення веж.

Представники «Народного контролю» вже підготували і направили запит на селищну Раду, в якому просять надати відповідь на питання про те, чи був наданий дозвіл на встановлення четвертої вежі. Наразі п’ятиденний термін на отримання відповіді майже сплив.

Також зараз збираються підписи мешканців селища проти встановлення веж на дахах будинків.

ГО «Народний контроль Кіровоградщини»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool