Кіровоград: чоловік організував підпільний «бізнес»

Серпень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

На території свого домоволодіння 28-річний житель обласного центру здійснював прийом металобрухту без відповідних дозвільних документів. За подібні дії йому загрожує штраф або до 200 годин громадських робіт.

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Кіровоградській області у результаті проведення низки заходів викрили незаконну діяльність кіровоградця.
Місцевий житель зберігав зданий металобрухт просто посеред подвір’я у величезній купі, яка ззовні нагадувала звичайне звалище. Також у різних закутках домоволодіння можна було знайти металеві вироби на будь-який смак: від жерстяних банок до пружин та билець від ліжок. «Підприємець» не гребував ніякою сировиною заради заробітку.
«Загалом під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння чоловіка правоохоронці виявили та вилучили близько п’яти тон брухту чорного металу загальною вартістю вісім тисяч гривень, який поміщено на зберігання до ліцензійного пункту» – розповів заступник начальника УДСБЕЗ УМВС України у Кіровоградській області Петро Довгий.
Також з подвір’я кіровоградця правоохоронці вилучили й інструменти – газовий різак, молот та пилку по металу – за допомогою яких він обробляв металобрухт.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт від ста до двохсот годин. Наразі слідство триває.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool