Кіровоград: через звернення громадяни висловлюють свою довіру до податківців

Травень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Право громадян на звернення, гарантовані Конституцією України та Законом України „Про звернення громадян”, забезпечує громадянам можливість відстоювати свої права та законні інтереси.

Саме тому один із пріоритетних напрямів роботи Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області – розгляд звернень громадян, як важливий фактор, пов’язаний із зростанням рівня добровільної сплати податків.
Протягом січня-квітня 2013 року до органів Головного управління Міндоходів області надійшло 76 письмових звернень громадян. На особистий прийом до посадовців звернулося 142 громадянина.
Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість звернень збільшилась на 29 одиниць, що свідчить про довіру громадян до органів Головного управління Міндоходів області.
Основні питання, що найбільше цікавили громадян під час особистих прийомів та викладених в письмових зверненнях, стосувались особливостей оподаткування податком на доходи фізичних осіб, контрольно-перевірочної роботи та інформування про ухилення від сплати податків.
Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool