Кіровоград: брейн-ринг в ЗОШ-16

Грудень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

6 грудня БізнесШкола ЮніорБанку провела брейн-ринг в кіровоградській загальноосвітній школі №16.

5 команд допитливих та освідчених майбутніх учнів БізнесШколи змагались між собою, демонструючи знання не тільки з азів фінансової грамотності та банківської справи, але й з логіки та історії. Три блоки запитань - про ПриватБанк, загальноосвітього та творчого характеру не налякали учасників, а лише добавили до змагань гостроти та емоцій. Переможці отримали числені подарунки, а всі учасники - змогу стати учнями БізнесШколи ЮніорБанку.

“Наші вихованці отримують знання не лише в рамках шкільної програми. Всі учасники сьогоднішнього брейн-рингу відвідують заняття і дитячого юнацького центру “Лідер” НВО №16, - розповідає Ірина Рибалка, керівник інтелектуального гуртка, завідуюча дитячим юнацьким центром “Лідер” НВО№16. - Приємно, що вони розуміють всю важливість та необхідність отримання достойної освіти сьогодні, яка вже завтра допоможе їм віднайти себе у житті. Тому і не дивно, що вони виявили бажання навчатись у БізнесШколі ЮніорБанку та сміло і аргументовано довели і собі і присутнім, що вони достойні стати учнями цієї школи”.

“Мені дуже сподобалось, що діти не вагаючись відповідали на запитання, які, здавалося, були не зовсім легкими: і про платіжні системи, і про планшетне обслуговування в ПриватБанку, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку Агентська мережа Кіровоградської філії ПриватБанку. - Слід врахувати, що вони розпочнуть навчання у БізнесШколі ЮніорБанку вже у лютому, а сьогодні достойно представляють свою команду у брейн-рингу”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool