Кіровоград: благодійний захід для діток з особливими потребами (ФОТО)

Вересень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1174 | Коментарі: 0

В Свято-Успенському храмі м. Кіровоград для діток з особливими потребами відбулася Божественна Літургія та благодійний захід «Готуємось до школи».

До храму були запрошені діти та батьки з ГО «Серце матері» та «Кіровоградського обласного об’єднання батьків дітей з особливими потребами». Цей воскресний день для діток та батьків розпочався з Богослужіння, під час якого кожен зміг приступити до Таїнств

Сповіді та Причастя. Після Божественної Літургії був відслужений молебень перед початком нового навчального року. Кожна дитинка отримала у благословення іконку Іісуса Христа та була окроплена святою водою.
Вкінці богослужіння до присутніх звернувся ключар Свято-Успенського храму прот. Сергій Новак: «Дякуємо вам що ви сьогодні зібралися з нами. Дуже приємно коли наша дружба єднає нас не лише під час літнього табору та інших заходів, а й навколо Христа, Євхаристичної Чаші.

Тому будемо сподіватися, що з Божою допомогою ви зможете частіше прибувати до нашого храму для спільної молитви та Причастя». Священик Іоанн Шемедюк зауважив: «Будемо сподіватися, що державні органи та перевізники маршрутних автобусів підтримають діток та батьків з особливими потребами і зможемо збиратися у храмі двічі у місяць для молитви та занять у недільній школі».

Після Богослужіння та молитви перед початком навчання, учасники молодіжного волонтерського руху «Покров» підготували благодійний захід «Готуємось до школи». Спочатку на гостей чекав солодкий стіл, після чого дітей розважав запальний клоун, котрий подарував дітям багато емоцій, радості та сміху. Також, були проведені різноманітні майстер-класи пов’язані з шкільною тематикою: листівки, картинки, ляльки-мотанки, пенали для канцтоварів, закладки, ангелочки та ін. Дітвора могла взяти участь у конкурсах. Набравши більше балів в іграх «Дартс», «Баскетбол» та «Влучний кидок» дитина могла виграти приз. На завершення, зробили спільне фото та обмінялися один з одним подарунками.

Священик Іван Шемедюк

http://fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/u-kirovogradi-ruynuvali-nameti-opozitsiynogo-bloku-foto.html

Кіровоград: благодійний захід для діток з особливими потребами (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool