Кіровоград: біля одного з торговельних закладів міста вбили хлопця

Травень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної лікарні про те, що по дорозі до лікарні, у кареті швидкої допомоги, помер 21-річний кіровоградець.

Попередньо встановлено, що травму, несумісну з життям, молодику наніс 20-річний житель обласного центру. Події розгорталися біля одного з торговельних закладів міста. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів до своєї дівчини, хлопець наніс удар ногою опоненту в голову, від якого той впав на землю і знепритомнів. Лікарям, на жаль, врятувати потерпілого не вдалося.
– Правоохоронцям знадобилося менше доби, щоб затримати зловмисника, – говорить начальник Кіровоградського міськвідділу Володимир Куценко. – За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
До речі, раніше молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та спричинення тілесних ушкоджень.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool