Кіровоград: безкоштовна приватизація кімнат гуртожитку по вулиці Героїв Сталінграда можлива лише після його передачі до комунальної власності

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

На адресу Кіровоградської міської ради надходять численні звернення мешканців гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда, 13 щодо надання їм можливості безкоштовно приватизувати житлові приміщення у гуртожитках

 Досить активно ситуація навколо даного гуртожитку обговорюється також на сторінках місцевих інформаційних сайтів.
Як повідомила заступник начальника управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради Лариса Шовенко, на даний час правом власності на гуртожиток володіє ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій". Свідоцтво про право власності якому видано у 2004 році виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради, який на той час очолював міській голова Микола Чигрін.
Враховуючи, що даний гуртожиток перебуває у приватній власності, безкоштовна приватизація кімнат у гуртожитку можлива лише після його передачі у комунальну власність територіальної громади міста.
На неодноразові звернення керівництва міста про передачу гуртожитку у комунальну власність ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Радій" у своїх листах повідомляло, що не має намірів передавати гуртожиток до комунальної власності територіальної громади міста Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool