Кіровоград: акція доброти «Моя іграшка - тобі!»

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

Хай оживає істина стара: «Людина починається з добра!» У сьогоднішньому світі людині так бракує доброти, співчуття, розуміння ближніх.

«Лікування» добротою потребують не тільки хворі й самотні, а й здорові люди, у яких душа черства і глуха до чужого горя. «Лікування» милосердям потрібне і тим, хто не бачить і не чує кривди й болю, несправедливості, горя.
Давайте оглянемося довкола і запитаємо кожен себе: «А чи все я зробив для того, щоб людям біля мене було затишно та спокійно?»
19 листопада 2013 року о 13.50 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбудеться акція доброти «Моя іграшка – тобі!». Співорганізатори акції: Кіровоградський академічний театр ляльок; Кіровоградська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.
Захід проводиться для дітей комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool