Кіровоград: 30 років на сцені з любов’ю у серці і лялькою в руках (фото)

Березень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Недарма кажуть, що найкращі стосунки має те подружжя, яке живе спільними інтересами.


Понад 30 років тому захопилися акторським мистецтвом і одне одним Вікторія Ставріаніді та Геннадій Стогодюк, - юні студенти Дніпропетровського театрального училища. Зрозумівши, що кохання щире, а подальше життя нарізно неможливе, на останньому курсі пара побралася.
Далі, згідно розподілення, потрапило новоспечене подружжя до Кіровограда. І саме 3 березня 1983 року в якості молодих спеціалістів Вікторія та Геннадій вперше ступили на сцену Кіровоградського обласного театру ляльок. Так розпочався творчий шлях талановитих акторів у цікавому і амбітному світі Мельпомени.
За 30 років служіння мистецтву було багато приємних подій: вистави, гастролі, фестивалі, нагороди… На двох зіграно вже близько 170 різних ролей, кожна з яких залишила у серці теплі спогади. У 2009-у році Вікторія здобула почесне звання «Заслужена артистка України», а Геннадій став першим лауреатом обласної премії в галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини».
Пишаються артисти і своїми дітьми, Ксенією та Станіславом, які наслідуючи життєвий досвід батьків, теж присвятили себе служінню театру і вибрали в супутники однодумців-лялькарів, створивши таким чином цілу династію. Найменший син, Єгор, ще навчається у школі, але вже і він має заслужені нагороди за участь у різноманітних культурно-мистецьких заходах, які проводяться обласним дитячо-юнацьким центром. Ось такі вони, Стогодюки, невгамовні і талановиті.
 

Вікторія Ставріаніді та Геннадій Стогодюк

Вітаючи подружжя з 30-літнім ювілеєм професійної діяльності, зичимо їм невичерпної творчої енергії, душевної рівноваги, добра, наснаги, непохитної віри, щирих друзів, фінансової стабільності, гарного настрою і здійснення мрій! Радуйте глядачів своїм талантом і даруйте тепло ваших гарячих сердець! З Ювілеєм!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool