Кіровоград: 21-річний місцевий житель вкрав автомобіль

Травень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

До співробітників наряду групи затримання відділу Державної служби охорони, що здійснювали патрулювання території обласного центру, звернувся кіровоградець з проханням допомогти розшукати його викрадений автомобіль

 Місцевий житель вказав на ймовірного викрадача транспортного засобу.
Молодший інспектор Євген Французан та міліціонер-водій Сергій Флоринський негайно вжили заходів для затримання підозрюваного. Чоловік, побачивши правоохоронців, почав втікати і на вимогу працівників міліції зупинитися, не відреагував.
Та завдяки професійним діям наряду ДСО, зловмисника було оперативно затримано і доставлено до відділу міліції. Ним виявився 21-річний місцевий житель. У ході з’ясування обставин події встановлено причетність даної особи до викрадення автомобіля.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Триває розслідування.
За матеріалами ВДСО при УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool